onsdag 18 september 2013

Torrevieja!

Nu har vi bestämt vinterhamn, vi kommer att ligga i Torrevieja. Ett bra pris, trevlig stad, mycket liv och rörelse, fina bad, trevlig lillebror och svägerska på cykelavstånd - ja, ni hör att det väger över lätt!
Almerimar är något billigare, men vi tyckte att det var lite tomt när kvarteret runt marinan var avverkat, samt längre bussresa till flyget, så det blev bortvalt, den här gången.
Dessutom har seglingen hit upp varit fin, med mer och mer möjlighet till ankring och fina bad.
Hela vägen har Gunnar och Lotte varit med oss, och många trevliga stunder och goda middagar har vi haft. För att inte tala om sammandrabbningarna i olika spel, det har varit hårda fighter sent om kvällarna.
Det här med långsegling är roligt. I olika hamnar möts man, sen dyker samma personer upp igen, titt som tätt. Ofta visar det sig att man dessutom har gemensamma bekanta. Världen krymper, med andra ord. Alla är tillfreds och på gott humör, stress är ett diffust begrepp. Det som inte sker idag, sker imorgon!
Lite fasa för att börja arbeta, med andra ord. Det är liksom andra bullar som gäller där, som jag inte känt av på länge.


 Thomas gamla solhatt hade den goda smaken att blåsa av honom, den var både för liten och ganska smutsig... istället kom Gunnar och Lotte med en ny, fin Stora Enso hatt, som satt som ett smack! Snygg, eller hur?

 Klubb Regattas utkikspost, dit vi flydde efter en disconatt inne i finmarinan i Mazzaron. Det passar inte oss 50+, med nattklubb till 06 på morgonen, vi blir så kinkiga dagen efter, och behöver sova middag...


Såhär glada var vi innan disconatten.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt ni har det och vad fint ni skriver! Synd att man inte kan ila iväg och ockupera en gästkojslaf. Här hänger äpplen på grenarna.

Kram från en som laddar för en ny arbetsvecka
d v s Nina

Sally sa...

Hej!

Jag är också avundsjuk på er! Det ser väldigt härligt ut.

Jag har skrivit mail och försökt skicka till adresserna i bloggens högerspalt, men de har studsat. Finns det någon epostadress jag kan skicka mail till? Hoppas det!

Många hälsningar från Sally